FITNESS IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Bij Healthcenter Krimpenerwaard bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om uw doelstellingen te halen.

Werken aan uw gezondheid of wilt u weer fit worden, en bent u hierbij op zoek naar de juiste begeleiding? Start dan vandaag nog met fitness of Bio Circuit bij Healthcenter Krimpenerwaard. 

Bij Healthcenter Krimpenerwaard zorgen wij ervoor dat het sporten ook met het ‘nieuwe corona normaal’ nog steeds prettig en gezellig kan zijn. Kom lekker naar Boksen op vrijdag od doe eens mee met Bodypump, XCore, Yoga of ga aan de slag in de fitnesszaal. Voor de groepslessen en de fitnesszaal dient u zich van tevoren aan te melden via de Healthcenter Krimpenerwaard app. U kunt ook even bellen voor het aankondigen van uw komst.

Investeren in uw gezondheid en genieten tegelijkertijd? Dan zit u bij onze sportschool in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres. Gevestigd in Krimpen aan den IJssel, in de Krimpenerwaard vindt u ons Healthcenter. Door deze goede locatie is onze club goed bereikbaar. Daarnaast kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren terwijl u een bezoek brengt aan onze club.

Of u graag deelneemt aan de leukste groepslessen of op zoek bent naar de juiste begeleiding in de fitness, u traint  altijd op uw eigen niveau en op de manier die het beste bij u past. Bent u meer een voorstander van zelfstandig trainen, maar heeft u moeite om de workouts uitdagend en variërend te houden? Ons Healthcenter heeft diverse faciliteiten, waardoor elke training elke keer weer anders en uitdagend gemaakt kan worden.
Met goed en gediplomeerde trainers, die u helpen bij uw doelstellingen, de moderne apparatuur en verschillende groepslessen kunnen we in en rond onze club aan al uw wensen tegemoet komen.

Na een intense training even ontspannen? Dat kan in onze gezellige lounge of sauna met relax area. Er zit altijd wel iets voor u tussen!
Naast al deze opties is ook trainen met  een personal trainer een mogelijkheid. Met een personal trainer komen uw  doelstellingen nog sneller in handbereik en bent u verzekerd dat u altijd onder de juiste begeleiding traint.

Goede en gezonde voeding is naast sporten onmisbaar bij het bereiken van uw doelstelling. Bent u te zwaar, of te licht, heeft u weinig energie of bent u benieuwd of uw voedingspatroon wel de juiste is, gezien de inspanningen van de trainingen? Dan kunnen onze voedingsconsulenten u verder helpen door samen te kijken welk voedingspatroon, met welke voedingsmiddelen het beste bij u past. De voedingsconsulent staat u persoonlijk bij in uw voeding en het voedingsschema. Sporten en gezonde voeding zijn niet los van elkaar te zien, en daarom is het raadzaam om met beide onderdelen verantwoord om te gaan als u uw doelstelling wilt behalen. De voedingsconsulent werkt samen met u om na het maken van een plan van aanpak, een normaal en verantwoord voedingspatroon te bereiken. U zult merken dat u zich met de juiste voedingsstoffen minder snel moe en futloos voelt, en bovendien sneller uw doestelling bereikt.

Bent u meer op zoek naar leuke en uitdagende groepslessen? Ook dan bent u op onze club in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres. Zo bieden we dagelijks zowel in de ochtend als in de avond pittige groepslessen aan.

Werk aan uw fitheid op het Bio Circuit zet de buikspieren aan het werk of ga aan de slag met de gewichten tijdens  een van onze Body Pump lessen. En dat is nog niet alles. Zo hebben we ook voor de oudere doelgroep een les Fysiofit, een les onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Daarnaast is onze club ook dé club voor YogaSpinningPersonal training en functionele training.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0180-518212 of vul onderstaand formulier in.
We zullen dan samen met u een afspraak maken om u op onze club uit te nodigen en te kijken wat het beste bij u past.

Tot snel!

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!