PERSONAL TRAINING

Trainen met een personal trainer, dat wil jij toch ook? Trainen met een gediplomeerde personal trainer is ook in Krimpen aan den IJssel mogelijk, bij Healthcenter Krimpenerwaard. Vul het formulier onderaan deze pagina in om direct een gratis en vrijblijvend intake-gesprek aan te vragen.

PERSONAL TRAINING IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Wat is het verschil tussen zelfstandig trainen en trainen meteen personal trainer?
Op basis van uw doelstellingen en mogelijkheden zal een personal trainer zijn/haar plan van aanpak samen met u bespreken en afstemmen. 

Een aantal voordelen van trainen met een personal trainer zijn:

  • Beter en sneller resultaat: Doordat er steeds een personal trainer over uw schouder meekijkt, kunt u net meer uit de training halen dan wanneer u zelfstandig sport. Hierdoor boekt u sneller vooruitgang en ziet u ook eerder het gewenste resultaat.
  • Op maat gemaakt advies: Met speciaal op maat gemaakt advies afgestemd op uw doelstellingen en wensen gaat de personal trainer met u aan de slag. 
  • Hulp bij uw voeding: Niet alleen met uw training, maar ook op gebied van voeding kan een personal trainer u verder helpen. Zo voorkomt u dat u niet alleen tijdens de training maar ook gedurende de dag aan uw doelstellingen kunt werken.
  • Niet zelf de oefeningen verzinnen: De personal trainer weet precies wat uw wensen en doelstellingen zijn, en kan hier dan ook de training op afstemmen. Zo hoeft u niet langer zelf de oefeningen te verzinnen.

Ook werken met een personal trainer in Krimpen aan den IJssel?
Aan de doelstellingen en de gezondheid werken met een goed opgeleide en ervaren personal trainer is onder andere door de hierboven genoemde voordelen een keuze die steeds meer mensen maken. 

Wat de doelstelling ook is, conditioneel beter worden, afvallen, of juist meer spiermassa ontwikkelen? Onze personal trainers kunnen u verder helpen met elke doelstelling.  

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!