FYSIOFIT

Beginnen met sporten, fitter en slanker worden kan ook op wat oudere leeftijd. Juist in deze tijd willen de ouderen fit en vitaal blijven en niet stil gaan zitten. Het in beweging komen en blijven is goed mogelijk binnen Healthcenter Krimpenerwaard

Fysiofit voor Senioren

Met onze speciale Fysiofit lessen wordt bewegen ook leuk!

Ook zelfstandig trainen behoort tot de mogelijkheden bij senioren fitness binnen onze club in Krimpen aan den IJssel. Zo staan onze professionele trainers altijd voor u klaar tijdens maar ook na de training.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat het bewegen goed is voor hart en bloedvaten, het kan diabetes helpen voorkomen, het zorgt ervoor dat u fit en vitaal blijft en het verstevigd de botten op oudere leeftijd. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk is bewezen dat er positieve effecten optreden zodra er gesport wordt.

Duur: 30min
Intensiteit: Matig

Verbranding: 250 calorieën. 

Na de training nog even gezellig een kopje koffie drinken met andere senioren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in onze gezellige lounge.

Fysiofit:
Dinsdag 10.00uur – 10.30 uur

Klik hier voor meer informatie of om een gratis proefles aan te vragen voor Fysiofit.

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!