FYSIOTHERAPIE

Naast het feit dat wij de begeleiding in de fitness belangrijk vinden, geldt dat uiteraard ook voor uw gezondheid. Vandaar ook dat wij binnen Healthcenter Krimpenerwaard, dé club voor de omgeving Krimpen aan den IJssel, een samenwerking hebben met fysiotherapiepraktijk Dubbelfit. Hierdoor is het mogelijk om een afspraak te maken bij een van de fysiotherapeuten. 

FYSIOTHERAPIE IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Als u sport bij Healthcenter Krimpenerwaard kunt u een intake plannen, overigens geheel gratis en vrijblijvend. Ook onze fitnesscoaches werken samen met de fysiotherapeut. Zodat u, wanneer u weer aan de slag kunt, dit kunt blijven doen in de vertrouwde omgeving van het Healthcenter.

Daarnaast wordt er ook 1x in de week een speciale fysiofit les gegeven door een van de fysiotherapeuten van Dubbelfit. Deze les vind altijd plaats op maandag tussen 11:30 uur-12:00 uur. Op zoek naar andere lessen? Die vindt u hier.

Wilt u graag een afspraak maken voor een intake bij de fysiotherapeut? Vult u dan onderstaand formulier in, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK FYSIO

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!