BODYPUMP KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Werken aan de conditie, afvallen of sterker worden? Dat doet u bij Healthcenter Krimpenerwaard, dé sportschool voor de omgeving Krimpen aan den IJssel.

Bodypump

Een van de mogelijkheden binnen Healthcenter Krimpenerwaard is Bodypump. Bodypump heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een succesvolle les, waarbij er op zowel kracht als conditioneel gebied alle spieren getraind worden. 

Elk kwartaal wordt er een nieuwe les aangeboden waardoor er veel variatie in oefenigen ontstaat, en deze les nooit saai wordt. Daarnaast is het voordeel dat u zichzelf telkens opnieuw weer uit moet dagen.

Duur: 60 of 45 minuten
Intensiteit: Hoog
Verbranding: Tot 600 calorieën

Aangezien we uitsluitend met ervaren en gediplomeerde instructeurs werken, hoeft u niet bang te zijn dat het u aan iets ontbreekt.

Ook uniek zijn de lessen van slechts 45 minuten, zodat iedereen de kans heeft om een les Bodypump te volgen, ongeacht niveau of ervaring. Een ander voordeel is dat deze les korter is, waardoor geen tijd geen excuus meer kan zijn.

Bent u benieuwd naar de Bodypump of nieuwsgierig naar een van onze andere groepslessen? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan. 

Bodypump:

Maandag 20.00 – 21.00
Woensdag 09.00uur-10.00uur
Donderdag 19.00uur-20.00uur
Zaterdag 09.00uur-10.00uur

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!