ZUMBA KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Zumbales Krimpen

Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! 

U hoeft niet bang te zijn dat u het niveau niet aan kunt. Onze gediplomeerde trainers zorgen namelijk voor voldoende afwisseling en variatie zodat het een les is waarbij een ieder aan kan sluiten.

Ook geinteresseerd om onder persoonlijke aandacht te werken aan uw conditie? Of bent u op zoek naar andere groepslessen of mogelijkheden om aan de conditie te werken? Bezoek dan één van onze andere pagina’s op de website, of meldt u vandaag nog aan via het onderstaande formulier!

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!