KICKBOKSEN

Kickboksen is een combinatie van stoten en boksen uit de sporten karate en taekwondo. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

KICKBOKS LES IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Kickboks les wordt gegeven in onze groepsleszaal aan de Binnenweg 3a in Krimpen aan den  IJssel. Kickboksen is erg populair bij de jongere doelgroep. Ook mede door zelfverdediging en voor zelfvertrouwen. Bij het kickboksen werk je aan je conditie en je gevechtstechnieken. Omdat je erg veel beweegt tijdens een kickboksles verbrand je veel calorieën, daarnaast train je met diverse trap en stoottechnieken de explosiviteit en kracht van je spieren.

Onze kickboks lessen worden gegeven door ervaren instructeurs waardoor je altijd veilig en verantwoord met de les bezig bent. Door de hoge intensiteit  stijgt je hartslag en ademhaling waardoor je maximaal zult verbranden.

Kickboksen is de les om te werken aan je conditie en gevechtstechnieken. Ervaar een vrijblijvende proefles door het invoeren van het onderstaande formulier.

 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!