FIT IN 30 MINUTEN

Twee keer in de week trainen, slechts 30 minuten.
Haal 100% uit uzelf in de leukste sportschool van Krimpenerwaard en omstreken!
Met een nieuw concept van Technogym bieden wij trainingen op maat!

BIOCIRCUIT FITNESS IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Met het Biocircuit traint u twee keer per week 30 minuten met snel resultaat. Het programma is gericht op het behalen van uw persoonlijke doelstellingen. Met u als sporter bepalen wij een zo efficiënt mogelijk programma. Onze trainers zijn altijd aanwezig bij het Biocircuit zodat u bij vragen of een te moeilijk oefening, altijd om advies kunt vragen.

Hoe werkt het Biocircuit?

De Biocircuit werkt met een unieke weerstand, dit systeem is oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA om astronauten in de ruimte de manier van krachttraining te laten ervaren. Het systeem dat de weerstanden bepaalt wordt ook wel ‘Biodrive’ genoemd. De mogelijkheden met het Biocircuit zijn eindeloos. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de excentrische training (negatieve herhalingen) met meer weerstand uit te voeren dan de concentrische training. Een ander voordeel van Biodrive is dat de elastische weerstand kan worden nagebootst, dit voelt aan als een viscositeitsweerstand (of je aan het bewegen bent onder water).

Nadat u heeft gekozen voor het Biocircuit, krijgt u eerst een korte uitleg en daarna een op maat gemaakt schema. Nadat u begonnen bent met de eerste oefening, schuift u door van de volgende in een tijdsbestek van 30 minuten. Na het inloggen weet het Biocircuit op dat moment precies wie er aan het trainen is en wat de volgende oefeningen van uw trainingsschema zijn.

FIT IN 30 MINUTEN
MET ONS BIOCIRCUIT

WAAROM HET BIOCIRCUIT

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!