BEDRIJFSFITNESS

Op zoek naar gezond personeel en een laag ziekteverzuim? Dan is het verstandig om met bedrijfsfitness aan de slag te gaan bij Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel. 

TRAINEN MET JE COLLEGA´S

Steeds meer bedrijven nemen bedrijfsfitness op als secundaire arbeidsvoorwaarde. Hiermee wordt een gezonde leefstijl gestimuleerd. Door bedrijfsfitness aan te bieden voor de medewerkers wordt hen de mogelijkheid geboden om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten bij Healthcenter Krimpenerwaard. 

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness?
Fitness is een sport waarbij de kleinste kans op blessures wordt gemaakt. Daarbij is fitness voor de minder ervaren, maar ook voor de meer ervaren sporter geschikt om te beoefenen. Deze voordelen gecombineerd met het belastingvoordeel, maken bedrijfsfitness een goede en onderscheidende arbeidsvoorwaarde. 

Geen collectieve bedrijfsfitness, maar toch op zoek naar bedrijfsfitness mogelijkheden binnen Healthcenter Krimpenerwaard?
Op het moment dat er 5 personeelsleden vanuit hetzelfde bedrijf bij Healthcenter Krimpenerwaard komen sporten, is het mogelijk om een kortingsafspraak te maken. De medewerkers dragen zelf de kosten voor het lidmaatschap, maar krijgen wel een kortingspercentage. 

Meer weten?
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of medewerkers kunnen betekenen? Dan kunt u middels onderstaand formulier meer informatie opvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u vervolgens uit te nodigen op de club voor een kennismaking. 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!