Healthcenter Krimpenerwaard blijft vernieuwen!

We willen u via deze manier graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen Healthcenter Krimpenerwaard. Het laatste kwartaal van dit jaar belooft namelijk heel bijzonder te worden. Waarom? Lees hieronder snel verder.
 

Bijzonder omdat u straks als één van de eerste ter wereld de mogelijkheid krijgt om met behulp van de nieuwste trainingsapparatuur, nóg resultaat gerichter te trainen.
Maanden van voorbereiding zijn daaraan vooraf gegaan, maar nu is het moment aangebroken dat deze nieuwe ontwikkelingen niet meer onopgemerkt blijven. Waarschijnlijk heeft u al gemerkt dat er zo nu en dan enkele teamleden afwezig waren… Dit is geweest om extern getraind te worden, om het unieke dat straks gaat komen, in goede banen te geleiden.


Tipje van de sluier

Onderdeel van de vernieuwing binnen Healthcenter Krimpenerwaard is de introductie van de nieuwe Artis Synchro: de laatste nieuwe ontwikkeling van marktleider Technogym. De Artis synchro is de nieuwste variant crosstrainer waarbij u geniet van een zuiver natuurlijke beweging dankzij het ergonomische ontwerp. Door diverse mogelijkheden binnen dit toestel zorgt u voor betere prestaties en meer activering van de hamstring en de bilspieren. Het voordeel voor u, is dat u nog sneller resultaat boekt.
Het unieke aan de nieuwe crosstrainer is de beweging, deze is namelijk een stuk langer dan u gewend bent dan met de huidige crosstrainers. Daarnaast is er meer variatie mogelijk in de training waardoor trainen en de conditie verbeteren nog leuker wordt!
Om de club voor te bereiden zullen wij op zaterdag 14 september eenmalig gesloten zijn. Zondag 15 september zijn we weer geopend zoals u van ons gewend bent.
 
 

Get started programma

Naast de innovaties welke zichtbaar zullen worden in de club, zijn we vanaf 1 juli ook op de achtergrond hard bezig geweest met het optimaliseren en verder verbeteren van onze huidige dienstverlening. Vanaf deze datum is namelijk het Get Started programma geïntroduceerd. Met dit 12 weken durende programma, zorgen wij ervoor dat doelstellingen nog sneller bereikt worden. Op het moment dat u een steuntje in de rug kunt gebruiken kunnen we niet alleen op de club maar u ook daarbuiten verder helpen middels dit programma.

Daarnaast staat u via onze app altijd direct in contact met uw persoonlijke coach. 
Mochten er dus vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Wist u dat leden welke met onze app trainen tot 30% meer kans hebben op het behalen van de doelstelling?
 

Tot zover de laatste ontwikkelingen, houdt ons goed in de gaten… Want er volgt snel meer!

Uiteraard houden we u op de hoogte. U kunt ons ook volgen via
Facebook https://www.facebook.com/healthcenterkrimpenerwaard/
en/of
Instagram https://www.instagram.com/healthcenterkrimpen/

Heeft u in de tussentijd vragen? Schroom niet. Wij zullen deze graag voor u beantwoorden.

Tot snel weer op de club!
 
Cookie instellingen